Traveling with style!

Ετοιμαζόμαστε για ταξιδάκι; Ωχ..........

Ένα μεγάλο θέμα για εμάς τις γυναίκες , εκτός από τα ρούχα που πρέπει να πακετάρουμε, είναι και τι θα φορέσουμε κατά την διάρκεια του ταξιδιού!

Το πρώτο που πρέπει να σκεφτούμε φυσικά είναι η άνεση μας και στην συνέχεια το να είμαστε και στυλάτες!  Μπορούμε όμως να συνδυάσουμε και άνεση και στυλ; Φυσικά και μπορούμε!

Το πιο ιδανικό για την περίπτωσή μας είναι φυσικά το sporty chic style που τελευταία είναι πολύ δημοφιλές και το υιοθετούν όλο και περισσότερες γυναίκες στην καθημερινότητά τους.

Συνδυάζουμε τα αγαπημένα μας αθλητικά παπούτσια με πιο θηλυκά και κομψά ρούχα όπως ένα φόρεμα, μια φούστα, ένα ωραίο παλτό, και πολλά πολλά αξεσουάρ!
Είμαστε καλοχτενισμένες και βαμμένες διακριτικά αλλά εντυπωσιακά, κρατάμε και μια super stylish μεγάλη τσάντα και είμαστε έτοιμες για μέρη μαγικά!!!!!

Και αν γουστάρουμε να το παίξουμε λιγάκι ντίβες και μυστηριώδης γυναίκες φοράμε ένα ωραίο καπελάκι και μαύρα γυαλιά όπως ακριβώς οι celebrities!!!!!  

Στην περίπτωση που τα αθλητικά παπούτσια δεν είναι του στυλ μας υπάρχει και το casual chic style να επιλέξουμε!

Συνδυάζουμε το αγαπημένο μας jean ή κολάν με ένα t-shirt ή πουκάμισο ή πουλόβερ, φοράμε από πάνω ένα casual blazer ή μια κομψή ζακέτα, άνετα χαμηλά παπούτσια ή μποτάκια και είμαστε πανέτοιμες! Απαραίτητα και εδώ τα αξεσουάρ όπως ένα εντυπωσιακό φουλάρι και μια ευρύχωρη stylish τσάντα καθώς και τα όμορφα περιποιημένα μαλλιά με εντυπωσιακό make up!

Get inspired!


Sporty chic style
















Casual chic style























Comments

Popular posts from this blog

Every woman should own a denim jacket!

Stripes trend Spring/Summer 2016!